Z rozstawem to nie problem, jak coś ci się mocno spodoba zawsze możesz dać przykręcane dystanse zmieniające rozstaw śrub, dodatkowy plus do prezencji będziesz miał wtedy :wink:
Szwankujący czujnik cofania po deszczu lub umyciu auta
Zwiń
X
-
Szwankujący czujnik cofania po deszczu lub umyciu auta
Witam. Szwankuje mi czujnik cofania po umyciu auta lub po deszczu. Czy jest on do naprawy, cz raczej nie i po zdjęciu zderzaka trzeba go wymienić (chyba jest nieszczelny). Ile kosztuje oryginalny czujnik. Czy warto kupić czujnik z allegro . Bo jak się zdejmie zderzak to czujnik na wymianę trzeba mieć , chyba że stary można naprawić?Dzięki za sugestie i podpowiedzi. Pozdr.
-
-
Witaj.
Miałem niedawno problemy z czujnikami w przednim zderzaku.... okazało się że ramka od numeru rejestracyjnego poluzowała się i powodowała że czujnik piszczał i piszczał czym doprowadzał mnie do szału. Pomogło lepsze zamontowanie ramki i od dwóch miesięcy mam spokój.
W moim przypadku była w/w przyczyna ale na forum jest jeszcze dużo na ten temat.
Komentarz
-
-
I u mnie czujniki z tyłu chodzą w cały świat. Jak Wrzucę wsteczny i nic za autem nie stoi to one piszczą różnie raz ciągły sygnał raz przerywany itd... na przemian. Więc trzeba będzie mówicie się dobrać do zderzaka i tych czujników.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
Komentarz